English for Young Learners (YLE)

Examinările Cambridge pentru copii – dezvoltarea abilităţilor de limbaj şi a încrederii de sine în utilizarea limbii engleze.

Examinările de limba engleză pentru copii (Young Learners) răsplătesc efortul copiilor de a învăţa limba engleză. Ele constituie o excelentă pregătire pentru examinările oficiale ale copiilor între 7 şi 12 ani, care îi încurajează să adopte o atitudine pozitivă faţă de învăţarea unei limbi străine.

Mai mult de 200.000 de copii din peste 50 de ţări participă la aceste examinări.

Examinările Cambridge de limba engleză pentru copii au fost planificate cu grijă, astfel încât elevii participă la ele fără să resimtă vreo presiune. În majoritatea cazurilor, aceste examinări se desfăşoară în propriile lor şcoli şi se bazează pe activităţi cu care copiii sunt deja familiarizaţi.

Examinările dispun de prezentări atractive şi pline de culoare, iar instrucţiunile sunt clare şi uşor de urmărit.

Există trei niveluri în aceste examinări:

  • Starters
  • Movers
  • Flyers

Toţi copiii care participă la o examinare Cambridge de limba engleză pentru Young Learners primesc un certificat oficial de la Cambridge ESOL, care arată nivelul de pregătire al elevilor în cadrul nivelurilor de examinare de mai sus, pe o scară a notelor de la 1 la 5 şi cu un număr egal de embleme Cambridge.

 logo cambridge