Cursuri pentru adulţi

Niciodată nu este prea târziu să înveţi.

Învăţarea este întotdeauna o oportunitate. Frazele ”sunt prea bătrân pentru o limbă străină” sau ”copiii se pricep la tehnologie, pentru mine e deja prea târziu” sunt mituri comode, în spatele cărora ne ascundem teama de a încerca ceva nou. Oricine poate învăţa o limbă străină, oricine poate învăţa să utilizeze calculatorul, de la copiii de 4 ani la oamenii maturi.

Ceea ce ne împiedică de fapt să învăţăm este lipsa motivaţiei şi propria noastră neîncredere.

Uşurinţa comunicării într-o limbă străină şi capacitatea de a utiliza tehnologia modernă sunt mari avantaje profesionale în zilele noastre. Poţi vorbi fluent într-o limbă străină, poţi utiliza calculatorul la un nivel la care nici nu bănuieşti că ai fi capabil. Aceste abilităţi îţi pot fi de mare ajutor în carieră.

Noi facem lucrurile simple, cu ajutorul metodei Learn.

 
Oricine poate
învăţa o limbă străină!
 
 
"Sunt prea bătrân pentru o limbă străină" este un mit. Poţi învăţa să vorbeşti fluent orice limbă şi să foloseşti tehnologia modernă fără nicio problemă. Ai nevoie doar de metoda potrivită.
 
Certificate de
competenţă lingvistică »
Alege-ţi doar limba străină pe care vrei s-o înveţi.

 
Examenul de certificare Cambridge la Eurognosi! All in one - cursurile de pregătire şi examenul de certificare. Toate la Eurognosi, centru oficial, autorizat Cambridge. Vezi mai mult »
Inscrie-te online Completează formularul
de înscriere şi
te vom contacta.
Vezi formularul »