Eurolablogo eurolab

O persoană care nu ştie să utilizeze tehnologia modernă rămâne întotdeauna uimită când vede uşurinţa cu care se descurcă altcineva. Tehnologia înseamnă eficienţă şi viteză. Suntem impresionaţi să urmărim cum cineva rezolvă mai eficient, mai rapid şi mai uşor sarcini care nouă ne consumă mult mai mult timp.

Toţi suntem capabili să ne folosim de tehnologie, la un nivel care ne permite să ne îndeplinim mai eficient şi mai uşor sarcinile. Calculatoarele şi alte instrumente moderne nu sunt rezervate doar pentru câţiva iniţiaţi. Sunt la îndemâna tuturor – sunt la îndemâna ta. La Eurognosi, te învăţăm cum să le foloseşti într-o manieră interactivă şi distractivă. Te vei simţi liber să experimentezi şi să întrebi, vei putea să apeşi pe toate butoanele. Dacă nivelul tău de utilizare a calculatorului este unul avansat, te vei bucura să înveţi lucruri noi folosindu-te de cele mai moderne dotări.

Te aşteptăm să-ţi iei Permisul European de Conducere a Calculatorului, una dintre cele mai cunoscute certificări a aptitudinilor de operare pe calculator. Se obţine mult mai uşor decât un permis de conducere obişnuit şi este recunoscut în 148 de ţări. Pentru a obţine acest permis, vei avea de trecut o probă teoretică (demonstrezi că eşti familiarizat cu noţiunile de bază ale tehnologiei informaţiei) şi şase probe practice (demonstrezi că deţii competenţele de bază în folosirea unui computer personal şi a aplicaţiilor obişnuite pentru activităţile curente: organizarea fişierelor, procesare de text, calcul tabelar, baze de date, prezentări, informaţii şi comunicare).

În urma absolvirii cursurilor noastre Eurolab, nu vei avea nici o problemă să obţii permisul ECDL (European Computer Driving Licence).


prima şcoală Prima şcoală Eurognosi din România, din 2009, la Piteşti. Înscrie-te acum! Citeşte mai mult »